WAAROM ISOSECURE?

U kunt verschillende redenen hebben om met ISO aan de slag te willen gaan en/of IsoSecure te benaderen. Het behalen van het certificaat is voor u van meerwaarde, bijvoorbeeld. Omdat u dat zelf zo ziet, of omdat het voor uw klanten belangrijk is dat u een gecertificeerd bedrijf bent.

Of u wilt eens sparren. Of spiegelen. Hoe zit het eigenlijk met de informatiebeveiliging van uw organisatie? Wat vindt een expert op dat gebied ervan? Hoe gaat het nu met uw bedrijf?… En hoe zou het moeten gaan? U wilt antwoorden op die vragen, al dan niet – dus wat u wenst – met een certificaat als eindresultaat.

IsoSecure maakt de standaarden van ISO inzichtelijk en toepasbaar

Drijvende krachten achter IsoSecure zijn Robert Bals en Eildert Karstens. Beide heren hebben uitbreide kennis van en ervaring met het succesvol implementeren van ISO 27001, NEN 7510, de AVG-GDPR wetgeving en meer (zie kader).

Zij voelen zich als een vis in het water in de ict, software en hightech industrie en zorgen ervoor dat uw organisatie aan het eind van het traject voorzien is van een doordacht ISMS (Information Security Management System) en klaar is voor de externe audit. Het hele traject is op zo’n manier ingericht dat u ook in de toekomst grip houdt op de informatieveiligheid van uw organisatie.

Partner TÜV

IsoSecure is partner van TÜV Nederland. In de persoon van Robert Bals wordt IsoSecure door TÜV Nederland als auditor ingeschakeld als het gaat om het beoordelen van ISO en NEN implementaties en de besluitvorming over het toewijzen van certificaties. Dit verzekert u van een optimale voorbereiding.

IsoSecure

Begeleidt u graag

in uw proces