Succesvol risicomanagement

Gratis Webinar

Succesvol risicomanagement

28 mei 2020 om 11:00 CEST

Leer nu van de experts hoe je risicomanagement succesvol binnen jouw organisatie kunt uitvoeren zodat jij kunt voldoen aan de eisen van ISO, NEN of AVG.

Creëer nu de extra waarde in jouw organisatie en profiteer in de toekomst!

Schrijf je nu snel in en reserveer je plaats!

Waarom is risicomanagement onmisbaar binnen jouw organisatie?

  • Je wilt voldoen aan de eisen van ISO, NEN of AVG, zonder dat dit ontaardt in een lange theoretische exercitie.
  • Je wilt dat het op langere termijn waarde oplevert voor jouw organisatie.

 

Wat leer je tijdens dit webinar?

Tijdens dit webinar “succesvol risicomanagement” leer je in een half uur hoe je succesvol risicomanagement kunt toepassen zodat dit in de toekomst een waarde oplevert voor jouw organisatie. We laten je hierbij op een praktische wijze zien hoe de 5 bouwstenen van risicomanagent uitgewerkt kunnen worden.

  1. Risico-identificatie.Hoe identificeer je risico’s die ertoe doen voor jouw organisatie? Door te kijken naar de processen i.c.m. de gebruikte middelen, kan snel een inzicht worden verkregen in de reële risico’s. 
  2. Risicoanalyse. Risico=Kans x Impact. Hoe kan je de risico’s snel scoren en daarmee je beperkte capaciteit inzetten om de grootste risico’s prioriteit te geven?
  3. Beheersing. Hoe stel je passende maatregelen vast voor de belangrijkste risico’s ? En hoe ga je om met de andere risico’s?
  4. Monitoring. Hoe weet je of de genomen maatregelen werken? Hoe kan je continu incidenten volgen die mogelijke nieuwe risico’s vormen voor jouw organisatie?
  5. Rapportage. Hoe houd je overzicht van alle risico’s, incidenten en maatregelen? En hoe kan je dit slim delen binnen jouw organisatie; met het management maar ook met de medewerkers?

 

Berend Tel

Berend Tel

Directeur Axxemble bv

Berend heeft na een studie Informatica en een lange carrière in informatie technologie bij verschillende bedrijven, Axxemble opgericht om praktische oplossingen te leveren binnen de informatiebeveiliging. Deze oplossingen richten zich op organisaties met een sterke wens voor compliance en verantwoording die op een gezonde manier geïntegreerd is in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Eildert Karstens

Eildert Karstens

ISO27001 Lead Auditor en ISO31000 Lead Risk Manager bij Isosecure bv.

Eildert is lead auditor ISO27001 en lead risk manager ISO31000 bij IsoSecure. Hij heeft een uitgebreide ervaring met het succesvol toepassen van risicomanagement binnen verschillende branches waaronder de industrie, groothandel, transport, zakelijke dienstverlening en zorg.

Zorg dat je een plek reserveert op dit webinar en schrijf je nu snel in!