Meer rendement uit jouw ISO27001/NEN7510 implementatie

Gratis Webinar

Meer rendement uit jouw ISO27001/NEN7510 implementatie

27 augustus 2020 om 10:00 CEST

Leer nu van de experts hoe jij, tegelijk met het implementeren van ISO27001, jouw processen kunt verbeteren en jouw organisatie een solide basis kunt geven om sneller te kunnen reageren op klantenwensen en veranderende marktomstandigheden.

Creëer nu de extra waarde in jouw organisatie en profiteer in de toekomst!

Schrijf je nu snel in en reserveer je plaats!

Uiteraard wil elke organisatie het harde werken voor een ISO27001(en/of NEN7510) implementatie graag bekroond zien met een certificaat. Maar zou het niet nog mooier zijn als al dat harde werken meer zou opleveren dan “alleen” een certificaat?

 

Wat leer je tijdens dit webinar?

Tijdens de webinar “Meer rendement uit uw ISO27001/NEN7510 implementatie”, krijg je op praktische en interactieve wijze inzicht in hoe jij, tegelijk met het implementeren van ISO27001, jouw processen kunt verbeteren en jouw organisatie een solide basis kunt geven om sneller te kunnen reageren op klantenwensen en veranderende marktomstandigheden.

Daarbij worden vragen beantwoord zoals:

 • Wat is ISO27001/NEN7510?
 • Hoe ziet dat eruit voor een Software/SaaS leverancier?
 • Wat betekent een certificaat voor mijn positie in de markt?
 • Wat is de impact van een implementatie op mijn organisatie?
 • Wat kost het eigenlijk?
 • Hoe houd ik het efficiënt in de lucht?
 • Hoe voorkom ik dat ISO/NEN een papieren tijger wordt?

  In 3 kernachtige en interactieve presentaties krijgt je niet alleen antwoord op bovenstaande vragen maar wordt u ook in de gelegenheid gesteld jouw specifieke vragen te stellen aan de presentatoren en zo extra meerwaarde te halen uit dit webinar voor jouw organisatie. Alle drie de presentatoren hebben een bewezen trackrecord in de Software/SaaS industrie.

   

  Robert Bals

  Robert Bals

  ISO27001, ISO 27017, ISO9001, MedMij, NEN7310 Lead Auditor i.o.v. TüV Nederland en partner bij IsoSecure bv

  Robert is Certificerend Auditor voor TüV Nederland en partner bij IsoSecure. Robert heeft ruime ervaring met het implementeren en auditeren van informatiebeveiligings-standaarden  in de Software industrie.

  Berend Tel

  Berend Tel

  Directeur Axxemble bv

  Berend heeft na een studie Informatica en een lange carrière in informatie technologie bij verschillende bedrijven, Axxemble opgericht om praktische oplossingen te leveren binnen de informatiebeveiliging. Deze oplossingen richten zich op organisaties met een sterke wens voor compliance en verantwoording die op een gezonde manier geïntegreerd is in de dagelijkse bedrijfsvoering.

  Eildert Karstens

  Eildert Karstens

  ISO27001 Lead Auditor en ISO31000 Lead Risk Manager bij Isosecure bv.

  Eildert is lead auditor ISO27001 en lead risk manager ISO31000 bij IsoSecure. Hij heeft een uitgebreide ervaring met het succesvol toepassen van risicomanagement binnen verschillende branches waaronder de industrie, groothandel, transport, zakelijke dienstverlening en zorg.

  Agenda:

  10:00 uur: Presentatie door Robert Bals, Certificerend Auditor voor TüV Nederland en partner bij IsoSecure. Robert heeft ruime ervaring met het implementeren en auditeren van ISO27001 en NEN7510 in de Software industrie en zal ingaan op:

  • Betekenis en inhoud van ISO27001 en NEN7510 in de Software/SaaS industrie
  • Verloop en inhoud van een audit
  • Praktische tips om een audit voor te bereiden

   

  10:25 uur: Presentatie door Eildert Karstens, partner bij IsoSecure. Eildert heeft ruime ervaring in het implementeren van ISO en NEN in de Software industrie en zal ingaan op de methodiek:

  • Hoe implementeer je ISO/NEN zo dat het niet alleen meteen meerwaarde oplevert maar ook daarna met een geringe inspanning meerwaarde blijft leveren?
  • En wat kost dat nou?

   

  10:40 uur: Presentatie door Berend Tel, Directeur van Axxemble. Berend heeft, gebaseerd op zijn jarenlange ervaring met informatiebeveiliging een praktische tool (Base27) ontwikkeld om implementatie en beheer van ISO en NEN implementaties op efficiënte wijze te ondersteunen. Hij zal ingaan op hoe Base27 een aantal typische uitdagingen bij het implementeren en beheren van ISO27001 in de Software/SaaS industrie, hanteerbaar maakt.

   

  10:50 – 11.00: Beantwoorden van vragen die niet tijdens presentaties aan de orde zijn gekomen.

  Zorg dat je een plek reserveert op dit webinar en schrijf je nu snel in!