HOE WERKT HET?

Basic

Wanneer u zelf al het voorkomende werk wilt uitvoeren in het voortraject naar de certificering toe, dan is het Basic pakket voor u een goede keuze. U ontvangt dan van IsoSecure een set templates en voorbeelden en u pakt met behulp hiervan zelf het hele traject op. IsoSecure controleert tijdens de implementatie en aan het eind of uw organisatie aan de norm voldoet om voor certificering in aanmerking te komen. Bij deze aanpak moet u rekenen op ongeveer 16 uur werk per week binnen uw organisatie voor zaken als opstellen van documentatie en interne communicatie.

Rapportage – u blijft op de hoogte

IsoSecure houdt u op de hoogte van de voortgang door middel van rapportages, waarin veel gebruik gemaakt wordt van visualisaties;  kort, krachtig, inzichtelijk en helder. U heeft immers meer te doen dan lange teksten lezen.

U wilt met ISO aan de slag?

Stuur een mail of bel. Dan plannen we een kennismakingsgesprek in en ontdekt u de meerwaarde van ISO en IsoSecure voor uw organisatie.

Om meteen met de deur in huis te vallen: een serieus implementatietraject neemt circa zes maanden in beslag en kost uw organisatie één à twee mandagen per week. Hoe IsoSecure u hierbij helpt? Dat bepaalt u zelf. Aan de hand van de hoeveelheid tijd die u als organisatie kan en wil besteden aan dit traject, kiest u voor het IsoSecure Value Ad pakket of het Basic pakket.

IVA – IsoSecure Value Ad all-in methode:

volledige begeleiding + garantie

In dit geval neemt IsoSecure het volledige proces in beheer, van de eerste interne audit tot en met de finale check of uw organisatie aan de norm voldoet om voor certificering in aanmerking te komen. IsoSecure is de touwtrekker, de motor en de spil in het gehele proces. Betekent dit dan dat IsoSecure alles doet? Nee. Als organisatie investeert u circa acht uur per week in het aanleveren van input, het doornemen van opgeleverde documentatie en de nodige interne communicatie.

IsoSecure

Begeleidt u graag

in uw proces