Certificaat gehaald

en dan?

Coaching houdt u scherp!

Heeft u het traject afgerond? En het certificaat behaald? Dan kunt u een beroep doen op IsoSecure om één of tweemaal per jaar als coach een spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Zo is ISO27001 voor u niet slechts een papiertje, maar serieus van blijvende meerwaarde. Het zorgt ervoor dat u uw concurrenten voor blijft. Het zorgt ervoor dat u uw klanten optimaal blijft bedienen. Het zorgt ervoor dat uw organisatie intern gestroomlijnd loopt en blijft lopen.

 

Interne audits

U kunt IsoSecure ook als onafhankelijk deskundige inschakelen om de vereiste controles te laten uitvoeren of uw organisatie nog steeds aan de normen voldoet.

 

Base27 – praktische hulp bij implementatie en beheer

Base27 is een zeer praktische tool die wij vaak gebruiken om het proces van de implementatie te doorlopen. Dankzij Base27 verlopen implementaties efficiënter. Hierdoor blijft er veel meer tijd over voor het feitelijke verbeteren van het beleid, de informatieveiligheid of de geleverde kwaliteit.
Het is mogelijk in Base27 de implementatie en het beheer van meerdere normen tegelijk te managen, wat nog meer tijdwinst oplevert.
Na afloop van het traject kunt u uw abonnement op Base27 continueren, waardoor het beheren en monitoren een koud kunstje wordt. Met een minimale tijdsinspanning krijgt u de gegevens in handen om uw organisatie continue te blijven verbeteren.

 

Is Base27 een verplicht abonnement als u met IsoSecure in zee gaat?

Nee – zeker niet. Wij zijn erg enthousiast over de gebruikersvriendelijkheid en de mogelijkheden van Base27. Daarom bevelen we het aan, maar heeft u binnen uw organisatie zelf andere oplossingen of systemen waarmee de implementatie en het beheer achteraf kan worden uitgevoerd, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

IsoSecure

Begeleidt u graag

in uw proces